Bolagsförmedling på ett nytt sätt.

Sedan 2007 har vi analyserat och samlat kunskap om samtliga Sveriges 370 000 företag. Inom vårt område har vi troligen en av de mest omfattande kunskapsbankerna i Sverige.

Våra kunder kan vara allt från riskkapitalbolag och investmentbolag till privata investerare, family offices och industri- och tjänsteföretag av olika storlekar. Även fonder och stiftelser som vill genomföra mergers & aquisitions hör av sig till oss för att hitta lämpliga objekt.

Intresset för att förvärva bolag kan ha många anledningar. Ofta handlar det om att hitta kompletterande verksamheter. I andra fall kan det vara investeringar i lokal verksamhet eller ny teknik som hägrar. Många företag söker dessutom tillväxt genom uppköp. Skatteplanering är ett annat vanligt motiv.

Att kunna förhandla och köpa bolag innan de hamnar på marknaden är naturligtvis attraktivt. Vi letar ofta efter företag som står inför ett generationsskifte, har hög tillväxt, hög rörelsemarginal eller på andra sätt sticker ut. Oavsett vem du är eller ditt syfte kan du vara helt trygg med oss. Vi arbetar oberoende, långsiktigt och seriöst med att plocka fram russinen ur kakan till dig.