Vi spårar upp ägare som vill sälja sina företag.

BisMatch har en roll på marknaden som inte funnits tidigare. Vi jobbar åt köpare av företag och hittar passande bolag innan de ens är ute på marknaden. Eftersom vi inte har några bindningar till andra aktörer kan vi söka brett och förutsättningslöst.

BisMatch strävar alltid efter kundrelationer där båda parter investerar i ett långsiktigt och givande samarbete. Våra uppdragsgivare utgörs av företag i näringslivet som vill expandera eller utvecklas genom uppköp samt riskkapitalister i olika former.

Vi är kvalitets- och relationsorienterade, inte volymdrivna. Genom vår egen unika faktabank som innehåller alla Sveriges företag, komplett med bolagsordningar och annan företagsspecifik fakta, har vi möjlighet att leverera med hög klass till attraktiva priser.

Kärnan i vår kompetens är kunskapen och fakta om branscher och företag. Detta har vi lärt oss genom vårt systerföretag Valuation som är störst i Sverige på värderingar av små och medelstora företag och som har cirka 75% av marknaden.

Vår sökprocess är anpassad för att identifiera företag och nyckelpersoner med avgörande ägarintresse. Att identifiera, kontakta och väcka intresse hos dessa företag och personer kräver ett noggrant, omdömesgillt och insiktsfullt tillvägagångssätt. Alla kontakter måste dessutom ske under sträng sekretess. Annars blir det inget ägarskifte.

Vi vill tillföra mervärde för alla aktörer: investerande företag, företag som vill förändra sin ägarbild, företagsmäklare och andra branschrådgivare.

Vår ledning
Johan Pokorny
Johan Pokorny
0703-21 78 18
Martin Ljungström
Martin Ljungström
0707-88 08 19
Jan Ohlsson
Jan Ohlsson
0705-45 98 15
Marie Reinius
Marie Reinius
0703-13 11 11
Försäljning